GAMEDAY!

Idag är det match, och vi räknar med att DU är där!

IBC - Krokom, Öbacka 15.30

NU KÖÖÖÖR VI!

lagbild

När jag ändå är i farten (känner att jag vi har lite att ta igen) bjuder jag på en halv lagbild.

Enjoy!



misstag

Eftersom vi på bloggen inte är alltför aktiva (dock ingen ursäkt) så glömde vi publicera att vår skyttedrottning och (numera) partyprinsessa CELINA "TT" THÖRNBERG fyllde 18 år i fredags 12/2. Och vilket ord kan bli mer passande än..

ÄNTLIGEN!!!!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS 100000000 gånger om!!!

hemmamatch!!!

Alla spelare, supportrar, vänner, you name it.. ÄNTLIGEN har vi hemmamatch (20 dec senast) och vi hoppas därför att DU är där och stöttar oss! Vinst i de två kvarvarande matcher kan betyda fortsatt spel i div 2 och därför behöver vi allt stöd vi kan få!

IBC - Krokom, Lör 20/2 15.30 Öbacka

BE THERE!

Träningen tisdag 16/2

OBS!!!! Eftersom herrarna ha DM-match på tisdag kl 20.00 har vi ingen träningstid i hallen.
Istället tar vi på oss joggingsskorna och tar ett varv runt bingorundan. Efter det duschar vi tillsammans, blir bjuden på fika av Emma Ruthberg som fyllt år och ser sedan herrarnas match tillsammans.

Träningen börjar 18.30

Hoppas på så bra uppslutning som möjligt. Kan ni inte/hinner inte komma, hör som vanligt av er till Jonny.

6/2

Lördagen började inte bra.. samlingen var 08.30, en tid som ansågs vara väldigt godtaglig eftersom matchen inte började förrän 13.00.
Första problemet, som egentligen inte var något problem, var att matchen under fredagen hade flyttats till 12.30, men eftersom vi hade så gott om tid ändrades inte samlingstiden. Det som däremot blev ett problem var att systrarna Bengtsdotter hade missuppfattat tiden och trodde att samlingen var 09.30 och dessutom bor ute i Solum..
efter många om och men kom vi iväg från stan (cirka 09.15) och styrde kosen mot Östersund med ynka 10 utespelare och 1 målvakt (Emma hade krockat på idrotten dagen innan, fått en lätt hjärnskakning och vi hade därmed bara Jossa med oss)

I snöoväder och dåligt väglag gjorde våra tappra chaufförer deras bästa för att komma till Östersund så snabbt som möjligt och 12.20 var vi på plats, alltså 10 MINUTER FÖRE MATCHSTART! Med en puls på 200 bytte vi om och värmde upp på 20 min (vi fick flytta fram matchen 10 min) och sedan var det bara att köra igång. Det märktes att vi var stressade för redan efter 3.01 gjorde Jämtland 1-0. 3.11 fick vi en straff och efter det rullade mål efter mål in till vår favör och matchen slutade 3-10. Med tanke på allt som hänt under dagen var det med stora leenden vi rullade hemåt!

Målskyttar: Linnea Olsson 2, Mari Svedin 2, Stephanie Sandell, Celina Thörnberg, Bea Bengtsdotter, Linn Risberg, Jennie Johansson, Josefin Ström (alla utom Malin Wallin och Anna Ölund!!!)

Nästa match: IBC - Krokom 20/2 Öbacka 15.30



bra uppslutning och nya spelare

Matchen mot Krokom gick bra och vi tog med oss en 5-2 vinst hem till Härnösand, bra jobbat tjejer!
Målskyttar: Stephanie Sandell 2, Josefin Ström, Linn Risberg och Bea Bengtsdotter

Träningarna i veckan har varit bra, runt 15 spelare, bra tempo och givande övningar.
På lördag 6/2 tar vi ännu en tripp till Östersund för att möta Jämtlands U, de har för övrigt mött både Söderhamn och Klockarberget och förlorat båda mötena. Det vi dock har hört är att de ofta ställer upp med många spelare från div.1 laget (alla kommer ihåg Östersund som vi mötte förra året) när de har hemmamatch, så vi ska inte ta ut något i förskott, men förhoppningsvis ha ett starkt och friskt lag tills på lördag!

Vi har fått tre nya tillskott i laget, Emma, Alexandra och Angelica. Tror dock inte att det blir någon speltid för dessa detta år, men alltid roligt med nya spelare och förstärkt trupp.

RSS 2.0