ursäkta

dålig uppdatering pga att bloggarna befinner sig i SÄLEN..
förra matchen mot sundsvalls ibf u slutade lika tack vare matchvinnaren lagkapten liksaså LELLE OLSSON.
Men nu befinner vi oss i sälen WOhooooooooo

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI ER ALLA!!!!!

inför sundsvalls Ibf U

Imorgon är det sista matchen innan juluppehållet och det är inga mindre än sundsvalls ibf U som står för motståndet hemma i öbackahallen. Förra mötet slutade med fördel för sundsvall (5-4) efter en väldigt jämn kamp. Inför den här matchen har dock sundsvall mycket att spela för, då en förlust kan kosta dem platsen till "fortsättningsserien", en serie som vi fått glömma för ett tag sedan. Dock har vi en väldig revanschlust och vill gärna avsluta med en vinst innan uppehållet, så sundsvall får minsann vänta sig en kamp utan dess like. Vi har dessutom ingenting att förlora!

Som vanligt behöver vi allt stöd vi kan få!!!

NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!!!!!!!!

IBC-Sundsvalls Ibf U
Öbacka 13.30

viktig information

inför matchen på söndag, eller snarare efter matchen. Vår allas keeper har bakat (ja ni hörde rätt), och därför tänkte vi ha ett litet avslutnings/julfika efter söndagsmatchen, och ju fler vi är som kan stanna, desto bättre!

IBC - Ibf Sundsvall U

SES där!

Matchen mot Hudik/Björkberget

Matchen inleddes med en jävla entré från hemmalaget där lamporna i hallen släktes och spelarna kutade in på planen en och en med strålkastare riktade mot sig och en pampig låt i bakgrunden. (vilket jag kan tycka är lite överdrivet när man har 20 st i publiken och spelar i div2.. det är ju inte elitserien) Men hursomhelst var det nog väldigt energiladdat  för Hudiks del vilket syndes på plan.
Dom tog ledningen med 2-0 direkt men det underläget hämtade vi upp i andra perioden till 2-2 genom mål av Linnea Olsson som får ett snyggt pass av Josefin ström och Linnea sätter bollen upp i nättaket.
2-2 målet kommer i Powerplay och det är ingen Mindre än Celina Thörnberg (dragskottensmästare) som på ett snyggt sätt sätter den.
Inför 3e perioden var resultatet 2-2 och det var två lag som gick in på planen med ett enda mål ATT VINNA.
När det återstår 10 min går vi ner på 2 kedjor med förhoppningen på ett bra slut.
Istället gör Hemmalaget både 3-2 och 4-2 och vi fick se oss besegrade!

Det känns surt att läget är som det är och att vi hittils bara vunnit en match i år även fast vi vet att vi kan så mycket mer.
Därför väljer jag att citera Hudik/björkbergets coach "Hernösand är ett bättre lag än tabellen visar"
Lite plåster på såren iaf

Inför Hudik matchen

Imorgon är det serie 3orna Hudik/björkberget som står för motståndet. Det var mot Hudik hemma som vi stog för våran bästa insats hittills och slutresultatet blev 4-4 vilket kändes mer som en vinst.
Det jag vet om Hudik är att dom lirar ett fint och snabbt spel med anfall direkt tagna ur läroboken, men om vi spelar som vi gjorde sist mot dom där vi verkligen kämpade för varje boll och lyckades hitta varandra så kommer det här gå vägen.

Noterbart är att Jennie Jenka Johansson fortfarande plågas av sin knäskadat och att Malin Walla Wallin gör debut i Ibc färgerna.

Laget som vi ställer upp med imorgon är följande:
Målvakter: Jossa och Emma
Backar: Linda, Jossi, Anna, Malin, Bea.
Forwards: Lelle, Helene, TT, Marie, Emma
Centrar: Ida (den åtråvärde) och Hanna!

Bara att hålla alla tummar för imorgon smäller det kl 1400 i Håstahallen Hudiksvall.

Matchen mot Söderhamn

Matchen i lördags vill vi helst bara glömma bort..
Med lite manskap lyckades vi ändå bjuda upp till kamp de 2 första perioderna men sedan i 3:e drog det iväg och Söderhamn kunde vinna med hela 9-3.
Förutsättningarna inför matchen var inte de bästa då vi bara hade en trupp på 11 spelare (därav 2 st målvakter) vilket innebar att vi ställde upp med 9 utespelare.
Det var antagligen också det som sänkte oss i 3:e perioden, att vi inte orkade helt enkelt inte hänga med Söderhamn som spelade mycket aggressivt och smart.
Men beröm ska vi ändå ha för det spelet vi visade upp de 2 första perioden.
För att citera coach JT "Ni spelar så bra så att ni inte ens märker det".

Stort eloge ska Celina "TT" Thörnberg ha som verkar ha hittat målformen och gjorde alla ibc:s mål.

skickar en STOR puss

till alla våra underbara läsare! trots förlust idag kör vi på!
love ya! (L)

måste bara kika in och citera..

Namn: Skyttberg
Datum: 2009-12-04 15:11

Vill bara passa på att berömma er utomordentligt finurliga blogg. Ibland kan man nästan tro att det är tokroliga Jag själv som skrivit inläggen *ödmjukt leende*. Keep up the good...

man tackar!

(dambloggen vs. herrbloggen 4-0)

Inför Söderhamn Ibf

Imorgon är det Söderhamn som står på schemat. Vinst för oss skulle innebära att vi gick om Söderhamn och hamnade på en femte plats i tabellen.
Sist vi spelade mot Söderhamn var på hemmaplan och där vi fick se oss besegrade med 1-5, Dom spelade mycket klokt och effetktivt.
Men nu får vi inte glömma bort att vi har utvecklats grymt mycket sedan dess, och det här är en match vi bara SKA vinna.

Bara att tagga nu, för imorgon smäller det kl 13:30 i Söderhamns sporthall.