Matchen mot Hudik/Björkberget

Matchen inleddes med en jävla entré från hemmalaget där lamporna i hallen släktes och spelarna kutade in på planen en och en med strålkastare riktade mot sig och en pampig låt i bakgrunden. (vilket jag kan tycka är lite överdrivet när man har 20 st i publiken och spelar i div2.. det är ju inte elitserien) Men hursomhelst var det nog väldigt energiladdat  för Hudiks del vilket syndes på plan.
Dom tog ledningen med 2-0 direkt men det underläget hämtade vi upp i andra perioden till 2-2 genom mål av Linnea Olsson som får ett snyggt pass av Josefin ström och Linnea sätter bollen upp i nättaket.
2-2 målet kommer i Powerplay och det är ingen Mindre än Celina Thörnberg (dragskottensmästare) som på ett snyggt sätt sätter den.
Inför 3e perioden var resultatet 2-2 och det var två lag som gick in på planen med ett enda mål ATT VINNA.
När det återstår 10 min går vi ner på 2 kedjor med förhoppningen på ett bra slut.
Istället gör Hemmalaget både 3-2 och 4-2 och vi fick se oss besegrade!

Det känns surt att läget är som det är och att vi hittils bara vunnit en match i år även fast vi vet att vi kan så mycket mer.
Därför väljer jag att citera Hudik/björkbergets coach "Hernösand är ett bättre lag än tabellen visar"