Lite kort om Hudik matchen..

Jag börjar med att citera Hudik/Björkbergs coach:
"Det handlar inte om någon underskattning av motståndarna utan spelare måste visa upp betydligt mer mod och våga hålla i boll och ta avslut i bra lägen istället för att passa och hoppas på att någon medspelare ska göra mål "

Och det var precis allt det här som vi gjorde rätt, iaf i 2:a och 3:e period som förmodligen var dom bästa på hela säsongen.
Vi vågade att hålla boll och vi vågade att ta lägena och framförallt så jobbade vi för varandra, och det gav resultat!
Hudik/björkberg är ett lag som vi har tagit för vana att förlora mot och att lyckats få 4-4 mot dom är en prestation som jag tycker vi ska vara stolta över.
Och spelar vi som vi gjorde i 2a och 3e period i fortsättningen så kan det här bli något riktigt bra!

Matchens hjälte blev Jennie Johansson som kvitterade till 4-4 med endast 50 sek kvar, och hur det målet gick till kommer vi nog aldrig få veta, men den låg i mål.