Då var dm klart..

Då var dm färdigspelat för den här säsongen, vi förlorade inte än enda match men föll på ett mål i målskillnad.

Första matchen spelades mot Sollefteå där vi knep segern med 3-0 med bud på mer.

Andra matchen var mot grupp segrarna Ibf Sundsvall där resultatet blev 1-1 mycket dålig match av oss som inte orkade riktigt att stå emot under sista perioden.

Sen skulle den sista och avgörande matchen spelas och det krävdes med 3 mål i vinst för att gå vidare resultatet blev 4-2 även denna matchen orkade vi inte riktigt i sista perioden och förlorade på det.
Mest surt var även att vi fick 2 mål bortdömda det ena satt rakt upp i krysset, men domaren hängde väl inte riktigt med på det kanonskottet.
Sen det andra som kom med 40 sek kvar, men då måste vi faktiskt ta och erkänna att det var ett regelrätt domslut med tanke på att vi hade spelare i målgården.

Hoppas vi får upp tempot nu tills serien börja så tror jag att detta kommer gå bra, för stundtals såg det faktiskt väldigt bra ut.
Det är synd att en sån simpel sak som kondition ska vara avgörande.