6/2

Lördagen började inte bra.. samlingen var 08.30, en tid som ansågs vara väldigt godtaglig eftersom matchen inte började förrän 13.00.
Första problemet, som egentligen inte var något problem, var att matchen under fredagen hade flyttats till 12.30, men eftersom vi hade så gott om tid ändrades inte samlingstiden. Det som däremot blev ett problem var att systrarna Bengtsdotter hade missuppfattat tiden och trodde att samlingen var 09.30 och dessutom bor ute i Solum..
efter många om och men kom vi iväg från stan (cirka 09.15) och styrde kosen mot Östersund med ynka 10 utespelare och 1 målvakt (Emma hade krockat på idrotten dagen innan, fått en lätt hjärnskakning och vi hade därmed bara Jossa med oss)

I snöoväder och dåligt väglag gjorde våra tappra chaufförer deras bästa för att komma till Östersund så snabbt som möjligt och 12.20 var vi på plats, alltså 10 MINUTER FÖRE MATCHSTART! Med en puls på 200 bytte vi om och värmde upp på 20 min (vi fick flytta fram matchen 10 min) och sedan var det bara att köra igång. Det märktes att vi var stressade för redan efter 3.01 gjorde Jämtland 1-0. 3.11 fick vi en straff och efter det rullade mål efter mål in till vår favör och matchen slutade 3-10. Med tanke på allt som hänt under dagen var det med stora leenden vi rullade hemåt!

Målskyttar: Linnea Olsson 2, Mari Svedin 2, Stephanie Sandell, Celina Thörnberg, Bea Bengtsdotter, Linn Risberg, Jennie Johansson, Josefin Ström (alla utom Malin Wallin och Anna Ölund!!!)

Nästa match: IBC - Krokom 20/2 Öbacka 15.30



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0